Onze afkomst verraadt ons concept: keep it simple. Eerlijke producten met een duidelijke oorsprong verwerkt tot pure smaken, geserveerd op een originele en rechttoe rechtaan manier.

Iedere aanvraag wordt individueel besproken en aangepast aan de wensen van de klant. In samenspraak met de klant wordt een formule vastgelegd. We gaan uit van the sky is the limit en we zijn voor alles te vinden.

Pure smaken beginnen bij pure producten. Voor onze basisproducten hebben we, soms na jaren zoeken, onze vaste leveranciers: geitenkaas uit Alken, stroop uit Vrolingen, aardappelen rechtstreeks van de boer, geperst appelsap van de eigen boomgaard, enz.

We koken volgens recepten uit de wereldkeuken die eerbied hebben voor de oorsprong van onze producten. Geen te complexe smaken maar eerlijk te plaatsen en te herkennen smaaktexturen.

Wij bieden dit alles aan op een mooie en sobere manier. Een eenheid van stijl die je in al onze gerechten zal terugvinden. Ons handelsmerk is Belgisch en eveneens na jarenlang zoeken tot stand gekomen: servies van Boch Frères uit La Louvière. Al onze gerechten worden geruggensteund door deze porseleinklassieker.

We leveren grensoverschrijdende kookkunsten in uw decor of leveren, inclusief de nodige serveerinstructies, aan huis. Indien gewenst voorzien we het nodige personeel om op te dienen.

Ons actiedomein is België en omstreken (we zijn zelfs al Brusselse wafels gaan bakken in Stockholm) en onze uitvalsbasis is de provincie Antwerpen, regio Mechelen.

 

 

huis concept aanbod wie afkomst contact